مدیر حوزههای علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیادهسازی است.
مدیر حوزههای علمیه گفت: زائران دسترسی مناسبی به حرم مطهر حضرت معصومه (س) و محیط پیرامونی آن ندارند که مدیریت شهری در این زمینه باید شیوه کار را اصلاح کند.
خطیب جمعه قم با بیان اینکه روز قدس نشان دهنده همبستگی با مردم غزه است گفت: جمعه آینده روز میعاد با مظلومان غزه و فلسطین است و در این روز همگان باید نشان دهند که در کنار مظلومان هستند.
مدیر حوزههای علمیه در پیامی به سازمان جوانان حقوق بشر، انتشار ماهنامه بینالملی علمی، تحلیلی وخبری حقوق بشر آمریکایی را حرکتی ارزشمند در مسیر جهاد تببین عنوان کرد.
امام جمعه قم با بیان اینکه انتخابات یک عبادت اجتماعی است گفت: امروز همه دنیا به انتخابات ملت ایران نگاه می کنند، باید اختلافات را کنار گذاشت و کسی نباید از صندوق ها روی گرداند.
امام جمعه قم گفت: باید مبلغ شرکت حداکثری در انتخابات باشیم و امروز هر یک رأی ما، موجب تقویت اقتدار کشور و امید بخش برای محور مقاومت، اسلام و سبب خشنودی دوستان و غصب دشمنان می شود.
مدیر حوزههای علمیه کشور با تبیین برخی ویژگیهای مرحوم آیتالله صافی گلپایگانی(ره) گفت: آیتالله صافی گلپایگانی از سیاست گریزان نبود ضمن اینکه همواره موازین و معیارهای سیاستورزی را مورد توجه قرار میداد.
مدیر حوزههای علمیه کشور با تاکید بر حضور جدی مراکز پژوهشی حوزه در بازارهای انتشاراتی جهان گفت: شرایط سیاسی و تحریم، مقداری به کاهش حضور ما در این بازار دامن زده، اما واقعا میتوانیم با نگاه جهادی و انقلابی قدمهای بزرگتری برداریم.
وزیر امور خارجه گفت: کارهایی که جمهوری اسلامی ایران در حوزه گفتمان اسلام در عرصه بین الملل رقم زده، باقیات الصالحات و سرمایه بسیار ارزشمندی برای سرزمین ایران است.
مدیر حوزه های علمیه گفت: هوش مصنوعی، موضوع ساز است، و همانطور که میتواند انواعی از مسائل فلسفی، کلامی، تفسیری، حقوقی و اجتماعی تولید کند، ما باید مواضع قوی داشته باشیم تا بتوانیم بیشترین و بهترین استفاده را از آن ببریم و این را به عنوان یک موضوع ساز در نظربگیریم و با آن برخورد کنیم.
امام جمعه قم با اشاره به اینکه گَرد مرگ و خواب خرگوشی بر سازمانهای بین المللی در قبال جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم مظلوم غزه حاکم است،گفت: این سازمانها، امتحان بدی دادهاند، جز یک قطعنامه کم ارزش، هیچ اقدام دیگری از سوی سازمانها و مجامع بینالمللی در چنین نقطه عطف تاریخی و حساس جهان دیده نشد.
مدیر حوزه های علمیه کشور اظهار داشت: یکی از موانعی که باعث عدم انسجام مسلمانان میشود، عدم باور هویت اسلامی است و این مسئله مهمی است که باید برای آن چاره اندیشی کرد و نشست های متعددی برگزار نمود تا حس یگانگی و عناصر هویتی مشترک اسلام برای مسلمانان و کشورهای اسلامی تقویت گردد.